bordo göz makyajı

HayalbaZ

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
4 Nis 2023
1,302
127
7
Merhaba,

bordo göz makyajı hakkında bilgi arıyorum. Yaptığım makyajların çok etkileyici olmasını istiyorum. Bu nedenle, bordo göz makyajının nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum. Ne kadar güzel bir makyaj yapabileceğimi öğrenmek istiyorum. Lütfen bana yardım edin ve paylaştığınız tecrübelerinizi paylaşın. Teşekkürler.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Bordo Göz Makyajı Hakkında

Gözlerimiz insanların en önemli ifadeleri ve karakterlerinin parçasıdır. Gözlerimizle duygularımızı, düşüncelerimizi ve hislerimizi ifade ederiz. Bu nedenle gözlerimizin görünümünün önemi büyüktür. Göz makyajımızı nasıl yaparsak yapalım, gözlerimizin doğal güzelliğini vurgulamalıyız.

Bordo renkli göz makyajı, gözlerinize canlılık ve şıklık katmak için harika bir seçenektir. Bordo göz makyajının daha koyu tonları, gözlerinize dikkat çeken ve iddialı bir hava katacaktır. Koyu bordo makyaj göz kapaklarınızın daha kalın görünmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, bordo göz makyajının daha açık tonları, gözlerinizin parıltısını vurgulayacaktır.

Bordo Göz Makyajının Uygulanması

Bordo göz makyajının uygulanması için öncelikle temiz göz kapaklarına bir tabaka far uygulamak gerekir. Göz kapaklarınızın üzerine far sürmek için en iyisi, küçük ve yumuşak bir fırça kullanmaktır. Farınızı göz kapaklarınızın çizgileri içerisinde uygulayın.

Sonra, koyu bordo göz kalemi kullanarak göz kapaklarınızın altında bir çizgi çizin. Kalemi göz kapaklarınıza yakın bir şekilde uygulayın. Göz kaleminin köşelerinizi daha kalın çizgiler ile süsleyebilirsiniz. Ancak bu işlemi gerçekleştirirken, kalemi çok kalın tutmayın.

Bordo göz kalemi çizgilerinin daha koyu ve kalın görünmesini istiyorsanız, üst göz kapaklarınıza far sürmek için kullandığınız fırçayı kullanarak göz kalemi çizgilerinin üzerine birkaç kez geçirebilirsiniz. Bu işlem, göz kalemi çizgilerinin daha koyu ve kalın görünmesini sağlayacaktır.

Bordo Göz Makyajı İçin Hangi Ürünler Kullanılmalı?

Bordo göz makyajının uygulanması için öncelikle göz kalemi ve far seçmelisiniz. Göz kalemi seçerken, çizgilerin kalın ve koyu görünmesini istiyorsanız kalemi krem kıvamında bir ürün seçmelisiniz. Far seçerken, gözlerinizin parıltısını vurgulamak için açık tonlarda bir far seçebilirsiniz.

Bordo göz makyajının uygulanmasından sonra, göz makyajının daha kalıcı ve parlak bir görünüme kavuşması için göz makyajı üzerine bir tabaka kaş yağı uygulayabilirsiniz.

Bordo Göz Makyajının Uygulanmasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Bordo göz makyajının uygulanmasında, en önemli şey far ve kalemi kullanırken ölçülü olmaktır. Far ve kalemi çok kalın ve koyu tutmak istemiyorsanız, ürünleri hafif hareketlerle uygulamalısınız. Ayrıca, far ve kalem ürünlerini göz çevrenize sürmekten kaçınmalısınız. Göz kalemi çizgilerinin çok koyu olması nedeniyle, göz çevrenizin kirlenip kuruma olasılığı oldukça yüksektir.

Bordo göz makyajının uygulanmasından sonra, göz makyajınızın daha kalıcı ve parlak bir görünüme kavuşması için, gözlerinizin çevresine hafif bir pudra ya da pudra tozu uygulayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: bordo göz makyajı, göz kalemi, far, kaş yağı, pudra tozu.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)