Bütünleşik Planlama ne demek

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
24,690
1,159
112
Bütünleşik Planlama, işletme veya organizasyonlar için kullanılan bir yönetim stratejisidir. Bu strateji, gelecekteki işletme veya organizasyonların başarısının sağlanması için gerekli olan ve uzun vadede kullanılan tüm plan ve stratejileri entegre etmeyi amaçlamaktadır. Bütünleşik Planlama, işletme veya organizasyonun finansal, operasyonel, pazarlama ve teknolojik stratejilerinin tümünün birbirine uyumlu olarak entegre edilmesini sağlar. Bütünleşik Planlama, özellikle kurumsal veya büyük ölçekli organizasyonlar için kullanılır. Bütünleşik Planlama, organizasyonların hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için gerekli olan kaynakların verimli ve etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayan bir stratejidir. Bütünleşik Planlama, aynı zamanda kurumsal değerlerin geliştirilmesine, kar marjlarının artırılmasına, kar payının çoğaltılmasına ve işletme veya organizasyonun uzun vadeli başarısının sağlanmasına yardımcı olur.

darvinizkim

Üye
BaY
10 Eyl 2023
18,589
641
5
Bütünleşik Planlama, bir stratejiyi uygulamak için kullanılan bir yönetim yaklaşımıdır. Temel olarak, bu yaklaşım hedeflerin gerçekleşmesini sağlamak için güçlü bir yönetim sistemi oluşturmak için gerekenleri planlamayı ve değerlendirmeyi kapsar. Bu tür bir yaklaşım, çok işlevli bir yönetim sistemi kurmak için gerekenleri kapsamaktadır. Bütünleşik Planlama, hem öngörüleri ölçebilmeyi, hem de gerçekleşmelerini değerlendirebilmeyi kapsamaktadır.

Bütünleşik Planlama, çeşitli kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır. Örneğin, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları veya üniversiteler bu yaklaşımı kullanabilmektedir. Bu yaklaşım, kuruluşların kendi stratejilerini gerçekleştirmek için kullanabilecekleri önemli bir araçtır. Bütünleşik Planlama, kuruluşların hedeflerini gerçekleştirebilmek için hangi çabaların yapılması gerektiğini belirlemelerine ve ölçebilmelerine yardımcı olur.

Bütünleşik Planlama, örgütlerin stratejilerini etkili bir şekilde uygulamalarını sağlamak için kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem, örgütlerin hedeflerini ölçmeyi ve değerlendirmeyi kapsamaktadır. Kullanılabilecek çeşitli yöntemleri içerir ve bu yöntemler kuruluşların hedeflerini gerçekleştirmeleri için önemli bir araçtır. Bütünleşik Planlama, kuruluşların hedeflerini ölçmeyi ve değerlendirmeyi kapsamaktadır. Kuruluşların hedeflerini gerçekleştirmeleri için hangi çabaların yapılması gerektiğini belirlemelerine yardımcı olur.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)