Merhaba arkadaşlar! Çin Halk Cumhuriyeti kurucusunun kim olduğu konusunda bilgi edinmek istiyorum. Çin Halk Cumhuriyeti'nin kurucusunun kim olduğu konusunda kesin bir cevabım yok. Çin Halk Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak, Çin Komünist Partisi Lideri Mao Zedong'un adı çoğu zaman öne çıkıyor. Ancak, Çin Halk Cumhuriyeti'nin gerçekte kurucusu olarak, Çin'in bağımsızlığını kazanmasını sağlamak için çaba gösteren Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun önde gelen üyeleri de dahil olmak üzere bir grup insan olduğu düşünülmektedir. Bu insanlar arasında, Çin Komünist Partisi Lideri Mao Zedong, Çin Halk Kurtuluş Ordusu Lideri Zhu De, Çin Ulusal Kurtuluş Partisi Lideri Zhang Guotao ve Çin Sosyalist Partisi Lideri Li Lisan gibi önde gelen liderler bulunmaktadır. Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun önde gelen üyeleri olarak, Çin Halk Cumhuriyeti'ni kurmak için çaba sarf eden insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Bunun için, Çin Halk Cumhuriyeti kurucusu konusunda size yardımcı olabilir misiniz? Özellikle, Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun önde gelen üyelerinin kim olduğu ve Çin Halk Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak ne gibi çabalar sarf ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Lütfen yardımınızı bekliyorum.