Merhaba! İnternet ortamında çoklu ortam nedir? hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Ne olduğunu ve nasıl uygulandığını öğrenmek istiyorum. Lütfen çoklu ortam hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Çoklu ortam, özellikle internet ortamında kullanılan çeşitli ortamların (video, ses, grafik, animasyon, metin vb.) bir araya getirilmesi ile oluşan multimedia iletişimdir. Çoklu ortam uygulamaları, dijital öğeleri bir araya getirerek, kullanıcıların daha etkili ve daha zevkli bir bilgi alma deneyimine sahip olmalarını sağlar. Çoklu ortam uygulamaları, web sayfalarının daha zengin ve etkileyici olmasını sağlayan, çeşitli öğeleri (resimler, animasyon, video, ses, metin vb.) bir araya getirerek oluşturulan multimedya iletişimidir. İnternet ortamında çoklu ortam teknolojisi, özellikle web sayfalarının daha zengin ve etkileyici hale getirilmesi ve kullanıcıların daha etkili ve zevkli bir bilgi alma deneyimine sahip olmalarını sağlamak için kullanılır. Lütfen çoklu ortam hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.