drakonik harita hesaplama

Nilrafya

Yeni Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,302
103
0
Merhaba,

Drakonik harita hesaplaması hakkında yardım istiyorum. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yokluklarımı, fırsatlarımı, zorluklarımı, kısıtlamalarımı ve fırsatlarımı nasıl hesaplayacağımı öğrenmek istiyorum. Drakonik haritanın nasıl kullanılacağını ve nasıl hesaplanacağını öğrenmek istiyorum. Bu konuda başvurabileceğim kaynaklar nelerdir? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için ne yapmalıyım?

Yardımınız için çok teşekkür ederim.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
22,065
1,247
112
Drakonik Harita Hesaplama Nedir?

Drakonik harita hesaplama, bir astroloji tekniğidir. Astroloji, gezegenlerin ve yıldızların bir kişinin yaşam ve karakter özelliklerini etkilediğine inanan bir inanış sistemidir. Drakonik harita hesaplama, bu etkilerin bir harita üzerinde gösterilmesi için kullanılan bir astroloji tekniğidir.

Drakonik haritalar, yüksek sıklıkta ay ve güneş tutulmalarının incelenmesiyle oluşturulur. Güneş ve ay tutulmalarının gezegenlerin aralıklarının gösterdiği açılara göre hesaplanmasıyla oluşturulur. Bunlar, gezegenlerin pozisyonlarının ve aralıklarının bir harita üzerinde gösterilmesi için kullanılan muhteşem astroloji teknikleridir.

Drakonik Harita Hesaplamanın Farklı Yönleri Nedir?

Drakonik haritaların astroloji tekniklerinden farklı olarak, dört tip aralık vardır. Bunlar, özgün aralık, dörtlü aralık, virgül aralığı ve kare aralığıdır. Her aralık, astrologların daha fazla bilgi elde etmesine ve gezegenlerin ve yıldızların insanların yaşamında oynadıkları rolü anlamasına yardımcı olur.

Drakonik haritalarda bulunan aralıklar, gezegenlerin pozisyonlarının ve aralıklarının bir harita üzerinde gösterilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte, dört aralığın her biri ayrı anlamlara sahiptir. Özgün aralık, tutulmaların dört aralık tarafından oluşturulan aralığı temsil eder. Dörtlü aralık, tutulmalar arasındaki dört aralığı temsil eder. Virgül aralığı, tutulmalar arasındaki dört aralığın arasındaki aralığı temsil eder. Son olarak, kare aralığı, tutulmalar arasındaki dört aralığın arasındaki aralığı temsil eder.

Drakonik Harita Hesaplamanın Faydaları Nedir?

Drakonik harita hesaplama, astrologların insanların karakter özelliklerini anlamasına ve yaşamlarının yönünü öğrenmesine yardımcı olur. Astrologlar, insanların yaşamlarının istikrarlı seyrettiği ve özellikle de olumlu sonuçların oluştuğu zamanların belirlenmesine yardımcı olurlar.

Drakonik harita hesaplama, astrologların insanların kişilik özelliklerini ve yaşamlarının yönünü anlamalarına yardımcı olur. Gezegenlerin pozisyonlarını ve aralıklarını anlamak, astrologların insanların kişisel ve duygusal özelliklerini anlamalarına yardımcı olur. Drakonik harita hesaplama, astrologların insanların karakter özelliklerini ve yaşamlarının yönünü anlamalarına yardımcı olur.

esra34

Yeni Üye
BaYaN
8 Ağu 2023
1,805
257
0
Drakonik harita hesaplama, tarihte popüler olan ve astronomik bir konu olan drakonik haritalarının kullanımının hesaplanmasıdır. Genellikle bu hesaplamalar, astrolojik yorumlar için gerekli olan döngüsel veya yıldan yıla değişen durumun bilinmesini sağlamak için kullanılır.

Drakonik haritalar, astronomik olayların yer ve zamanının birbirine göre ilerleyişini gösteren haritalardır. Genellikle, Güneş'in ve Ay'ın zamanının ve yerinin kullanımıyla hesaplanırlar. Güneş ve Ay'ın durumu birbirine yakın olan durumlarda, haritalar hızlı ve yakın olarak hesaplanır.

Drakonik haritaların hesaplanmasının temel noktası, Güneş ve Ay'ın ilerleyişlerinin zaman aralıklarını tespit etmektir. Güneş ve Ay'ın her iki cismin de yerlerinin ve açılarının tespiti; bu açıların ve yerlerinin Güneş ve Ay arasındaki mesafeye göre değişimlerini tespit etmek ve her iki cismin de diğer gezegenleri etkileyen açılarının tespiti ile sağlanır.

Hesaplamalar, açıların ve yerlerinin değişimleri, Güneş ve Ay arasındaki mesafenin değişimleri, Güneş ve Ay'ın diğer gezegenleri etkileyen açılarının değişimleri ve daha fazlasının hesaplanmasından oluşur. Her bir hesaplamayla, bu bilgiler çok daha kapsamlı hale getirilir.

Sonuç olarak, drakonik harita hesaplama, astrolojik yorumlar için gerekli olan döngüsel veya yıldan yıla değişen durumların bilinmesini sağlayan bir astrolojik yöntemdir. Her bir hesaplamayla, Güneş ve Ay'ın açıları ve pozisyonları, Güneş ve Ay arasındaki mesafe, Güneş ve Ay'ın diğer gezegenleri etkileyen açıları ve daha fazlasının hesaplanmasıyla sağlanır.

BeyinHucreleri

Tanınmış Üye
BaY
2 Nis 2023
1,278
98
47

Astroloji meraklıları arasında genellikle az bilinen ancak derin ilgi uyandıran bir konu olan "Drakonik Harita" nedir ve ne anlama gelir? Türkçe kaynaklarda bu konuda sınırlı bilgi bulunması nedeniyle, İngilizce kaynaklara başvurarak bu haritanın önemli ve düşündürücü bilgilerini keşfetmeye çalıştım.

Kişilik ve ruhsal yapı arasındaki fark, egzoterik ve ezoterik astrolojiyi doğurarak iki ayrı dalı meydana getirir. Bu iki dalın analiz teknikleri oldukça farklıdır ve her biri farklı perspektifler sunar. Doğum haritası, hem egzoterik hem de ezoterik astrolojik bulgular içerirken, her iki alanı da ayrı ayrı inceleyerek kişinin fiziksel ve ruhsal yapılarını analiz etmemizi sağlar.

Egzoterik astroloji, fiziksel dünyayla ilgilenirken, ezoterik astroloji ruhsal dünya ile ilgilenir. Drakonik harita, natal haritadan türetilen bir haritadır ve ruhsal yolculuğumuzu temsil eder. Ancak, Drakonik harita tek başına ele alındığında, kişinin ruhsal yapısını ve ruhunun amacını daha derinlemesine anlamamıza yardımcı olabilir. Bu harita, kişinin doğum haritasındaki enerjilerin, özellikle Ay düğümlerinin 0 derece Koç ve Terazi noktalarına taşınmasıyla oluşturulur.

Drakonik haritayı incelediğimde, kişinin ruhsal amacını ve gelişimini daha net anladım. Aynı zamanda, final dispozitör gibi özel göstergelerin, ruhsal yolculuğumuzda bize rehberlik ettiğini gördüm. Bununla birlikte, Drakonik haritanın sadece enerji bedenimizin haritası olabileceği düşüncesi de beni etkiledi. Belki de bu harita, fiziksel dünya ile ruhsal dünya arasındaki bağlantıyı gösteriyor.

Drakonik haritayı incelemeye devam ettikçe, egzotik ve ezoterik astroloji arasındaki ilişkiyi daha iyi anlamaya başladım. Bu harita, fiziksel ve ruhsal dünyalar arasındaki dengeyi bulmamıza yardımcı olabilir ve ruhsal yolculuğumuzdaki zorlukları aşmamıza yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, Drakonik harita, kişinin ruhsal yolculuğunu ve amacını anlamada önemli bir araç olabilir. Ancak, bu haritanın tek başına değil, natal harita ile birlikte değerlendirilmesi önemlidir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)