Dünyanın en uzun süren dizisi kaç bölüm

ViCe

Yeni Üye
BaY
7 Nis 2023
1,295
114
0
Merhaba,

Yakın zamana kadar öğrendiğime göre, dünyanın en uzun süren dizisi kaç bölüm olduğunu merak ediyorum. Söylediklerime göre, bu dizinin adı Gunsmoke ve yaklaşık 635 bölümü var. Ancak, bu konuda emin değilim. Bu konuda ne kadar emin olduğumu görmek istiyorum ve bu konuda destek almak için yardım istiyorum.

Bu konuda yardım alabileceğim kimse var mı? Bu hakkında ne kadar emin olduğumu görmek için dünyanın en uzun süren dizisinin kaç bölüm olduğunu bilenlerden yardım istiyorum. İlişkili konularda bilgi sahibi olan herkesin görüşlerini duymak istiyorum.

Teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Makalenin Başlığı: Dünyanın En Uzun Süren Dizisinin Bölüm Sayısı

Makalenin Anahtar Kelimeleri: Dünya, Uzun Süren, Dizi, Bölüm Sayısı

Dünyada en uzun süren dizinin bölüm sayısını öğrenmek isteyenler için, bu makalede, dünyanın en uzun süren dizisinin bölüm sayısının neler olduğu hakkında bilgi vereceğiz.

Dizilerin Kısa Bir Tarihi Geçmişi

Diziler, TV yayıncılığının kökeninden beri vardır. İlk dizi, 1930'ların sonunda yayınlanmaya başlanan "The Goldbergs" idi. "The Goldbergs" yaklaşık kırk bölüm sürdü ve dizi, 1950'lerin başında sona erdi. Sonrasında, diziler her zaman önemli bir TV yayıncılığı ürünü olarak kaldı.

Dünyanın En Uzun Süren Dizisi Hangisi?

Şu anda, dünyanın en uzun süren dizisi olan "Sesame Street" modern televizyon yayıncılığının başlangıcından beri yayınlanmaktadır. "Sesame Street" ilk kez 1969'da yayınlanmaya başlanan çok sayıda çocuk programından biridir. Dizi, hala aktif olarak yayınlanmaktadır ve yaklaşık 5000 bölüme ulaşmıştır.

Dünyanın En Uzun Süren Dizisinin Bölüm Sayısı

Şu anda, dünyanın en uzun süren dizisi olan "Sesame Street" yaklaşık 5000 bölüm sürdü ve hala etkin olarak yayınlanmaktadır. Dizi, 1969'da başladı ve halen son bölümüne kadar devam ediyor.

Sonuç

Dünyanın en uzun süren dizisi olan "Sesame Street" yaklaşık 5000 bölüme ulaşmıştır ve hala aktif olarak yayınlanmaktadır. Dizi, 1969'da başladı ve halen son bölümüne kadar devam ediyor. Bu makalede, dünyanın en uzun süren dizisinin bölüm sayısı hakkında bilgi vermeye çalıştık.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)