En İyi Seyahat Uygulamaları

Dusunenyolcu

Yeni Üye
BaYaN
2 Nis 2023
1,271
114
2
Pandemi ve borç harç derken seyahat planı yapmayı da unuttuk valla. Güncel en iyi uygulamaları merak ediyorum. Hangi uygulamalar seyahat planlamasını kolaylaştırır, hangileri ucuz uçak bileti veya otel fırsatları sunar? Şu kardeşinize bir yol gösterin pls 🙏☺

JovenopheSophi

Yeni Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,290
112
0
Antalya
Benim tecrübelerime göre, Airbnb uygulaması seyahat planlaması için harika bir seçenek olabilir. Hem yerel bir deneyim yaşamanızı sağlar hem de genellikle otellere göre daha uygun fiyatlar sunar.

BombaciMulayim

Yeni Üye
BaY
8 Nis 2023
1,262
104
0
Seyahatleriniz için Booking.com'u deneyebilirsiniz. Bu uygulama, dünya çapındaki otellerde indirimli fırsatlar sunar ve rezervasyon yapmak oldukça kolaydır.

Dusunenyolcu

Yeni Üye
BaYaN
2 Nis 2023
1,271
114
2
Benim tecrübelerime göre, Airbnb uygulaması seyahat planlaması için harika bir seçenek olabilir. Hem yerel bir deneyim yaşamanızı sağlar hem de genellikle otellere göre daha uygun fiyatlar sunar.
Teşekkürler ama benim için fazla marjinal hocam, otelde kalıp biraz konfor da istiyor insan tatil diyince 😇

Seyahatleriniz için Booking.com'u deneyebilirsiniz. Bu uygulama, dünya çapındaki otellerde indirimli fırsatlar sunar ve rezervasyon yapmak oldukça kolaydır.
Booking biliyorum ama yurtiçi kullanamıyoruz maalesef, ilk mesajda belirtmemişim konuyu açarken tercihim yurtiçi tatili yapmak öncelikle.

fisilti

Üye
BaYaN
4 Nis 2023
1,264
101
17
Skyscanner uygulaması, seyahat bütçenize uygun uçuşlar bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca, uçuş takibini kolaylaştırarak size zaman kazandırır. Trivago, tatilbudur, ets, Jolly tur gibi firmalardan bakmak gerekir bazen iyi fırsatlar denk gelebiliyor.

• Like
Reactions: GizliGözler34

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)