Merhaba herkes, her yerim ağrıyor ve ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Bu durum bana çok zorluk çıkarıyor. Uzun zamandır her yerim ağrıyor ve bunun nedeni hakkında bir fikrim yok. Ağrılarım genellikle gün içinde değişiyor ve bazen daha kötü hale geliyor. Bazen sadece bana göre değişiyor, sürekli aynı şeyleri yapıyor olmama rağmen. Buna karşın, bazen aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorum ve ağrılar daha da kötü hale geliyor.
Çok endişeliyim ve ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Bu durumun nedeni ne olabilir? İlacım varsa, ne tür bir ilaç almam gerekir? Bir doktora görünmem gerekiyor mu? Eğer öyle ise, hangi doktoru aramalıyım?
Lütfen yardımınızı esirgemeyin ve ağrılarımın nedeni hakkında ipuçları veya öneriler sunun. Çok çaresiz hissediyorum ve herhangi bir çözüm bulamıyorum. Teşekkürler.
Çok endişeliyim ve ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Bu durumun nedeni ne olabilir? İlacım varsa, ne tür bir ilaç almam gerekir? Bir doktora görünmem gerekiyor mu? Eğer öyle ise, hangi doktoru aramalıyım?
Lütfen yardımınızı esirgemeyin ve ağrılarımın nedeni hakkında ipuçları veya öneriler sunun. Çok çaresiz hissediyorum ve herhangi bir çözüm bulamıyorum. Teşekkürler.