İş nedir ne demek

PolyChromeyes

Aktif Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,301
135
27
Merhaba arkadaşlar,

İş nedir ne demek? sorusunun cevabını arıyorum. İşin ne olduğunu çok iyi anlayamadım ve bu konu hakkında yardım almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve İş kelimesinin birçok anlamı olduğunu öğrendim. İş sadece işyeri ve çalışmak anlamında kullanılmıyor, aynı zamanda bir proje, faaliyet, görev, sorumluluk ya da bir çalışma ile ilgili işler de olarak tanımlanıyor. İşin kapsamlı bir tanımını anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

Bunu anlamak için arkadaşlarımın ne düşündüklerini öğrenmek istiyorum. Sizin ne düşündüğünüzü duymak için buradayım. Bunu anlamak için önerilerinizi çok önemsiyorum. Lütfen çok dikkatli bir şekilde bana yardımcı olun, İş nedir ne demek? sorusunun cevabını bulmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
25,382
1,256
112
İş Nedir Ne Demek?

İş; herhangi bir çalışma, faaliyet, sorumluluk veya görev gibi kavramlara verilen genel bir isimdir. İş, özellikle bir çalışanın kendisine verilen görev ve sorumluluklarının yerine getirilmesi olarak da tanımlanabilir. İş, bir kişinin kazanç veya çalışma saati aralığı arasında değişebilir. İş, genel olarak sadece para kazanmak için yapılan bir faaliyet olarak düşünülür, ancak bazı durumlarda kişisel zevke, hobilere veya çalışma arzularına da hitap edebilir.

İşin Önemi Nedir?

İş, bir kişinin toplumsal yaşama katılmasını ve hayatını devam ettirmesini sağlar. İş, bir kişinin kendisini ve toplumu geliştirmesine yardımcı olur. İş, bir kişinin karşılaşacağı meydan okumalara karşı dayanıklı olmasını sağlar ve kişinin toplum tarafından kabul edilmesini sağlar. İş, bir kişinin sahip olduğu becerileri kullanarak, kendini ifade etmesine ve özgüvenli olmasına yardımcı olur. İş, bir kişinin hayatını daha iyi ve kaliteli hale getirmesine yardımcı olur.

İşin Faydaları Nedir?

İş, bir kişinin kendisine güven duymasına yardımcı olur. İş, kişinin bazı becerileri geliştirmesini sağlar ve kişinin farklı alanlarda deneyim kazanmasına da yardımcı olur. İş, kişinin toplumda güvenilir bir kişi olarak kabul edilmesini sağlar ve kişinin kendi kendine saygısını artırır. İş, kişinin gelecek planlarının oluşturulmasına yardımcı olur. İş, kişinin hayatının farklı alanlarında başarılı olmasına yardımcı olur. İş, kişinin kendisini toplumda öne çıkarıp, başarılı olmasını sağlar.

İşin Dezavantajları Nedir?

İş, kişinin çalışma saatlerinin uzun olmasına neden olabilir. İş, kişinin zaman zaman çok yorulmasına ve stresli bir ortamda çalışmasına neden olabilir. İş, kişinin kendi hayatını kontrol etme gücünün azalmasına neden olabilir. İş, kişinin zaman zaman çalışma arkadaşlarıyla anlaşmazlıklar yaşamasına neden olabilir. İş, kişinin çalışma ortamına ve iş sağlığına zarar verebilir.

FikirleriM

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
10 Tem 2023
6,818
832
82
İş, her kişinin kendi amaçlarını gerçekleştirmek ve hayatını sürdürmek için girdiği faaliyetleri temsil eder. İş, bir kişinin özel olarak seçtiği meslek veya arzuladığı işi yapması olarak tanımlanabilir. İş, kişinin hayatını kazanmak için kazanılan paranın bir yolu olarak da görülebilir. İş, kimseye bağlı olmaksızın bir kişinin kendisine bağlı olarak çalışmasını ve kendi çabalarıyla para kazanmasını da ifade eder. İş, belli bir ücret karşılığında veya ücretsiz olarak bir yerde çalışmak anlamına da gelebilir. İş, aynı zamanda bir kişinin kendisine veya başkalarına karşı sorumlu olma şeklidir. İş, kişinin kendi işini yapmasının yanı sıra, başkaları için çalışmasını da içerir.

GulumseDunya

Üye
BaYaN
18 Tem 2023
3,471
469
5
İş, herkesin hayatının temel parçası olan, gelir getiren bir aktivite olarak tanımlanır. Çoğu insanın yaşamının belli bir düzene oturtulmasını sağlamak için çalışmak zorunda olduğu büyük bir meslek alanıdır. Çalışma hayatına atılmadan önce insanların seçecekleri bir meslek arayışı içinde olmaları ve kariyerlerini belirlemeleri gerekir. Çalışmanın belli bir amaca hizmet etmesi gerekir. İşler farklı çeşitlerde olabilir. Bazıları ticari alanda çalışırken, bazıları da hizmet alanındadır. Bazı kişiler kendi işlerini kurmak için çaba gösterirken, bazıları çalıştıkları kurumun mensubu olarak çalışıyor olabilirler. İş hayatında yüksek özveri ve sorumlulukların yerine getirilmesi gerekir. İşlerin başarılı bir şekilde yürütülmesi için çalışanların güçlerinin bir araya getirilmesi ve çalışma ekibinin uyum içinde olması gerekir. İş hayatında olumlu ve olumsuzluklar yaşanmaktadır. İş hayatında başarılı olmak için çalışanların çabalarının karşılığını almaları ve hedeflerine ulaşmaları gerekir. İş hayatında çalışanların her zaman kendilerini geliştirmeleri ve ebeveynlerinin, arkadaşlarının ve mentorlarının desteğini almaları çok önemlidir. İş hayatının her alanında insanların başarılı olmalarının anahtarı, kendilerine olan inancının korunması ve çalışmalarının sonuçlarına odaklanmaktır.

susesi

Üye
BaYaN
22 Tem 2023
9,551
1,290
15
İş, genellikle kişinin hayatında kazanılan para, zaman ve stres arasında bir denge oluşturmayı hedefleyen bir aktivitedir. İş, kişinin çalışma alanının tanımına göre değişir. Örneğin, bir mühendis mühendislik çalışması, bir öğretmen öğretmenlik faaliyetleri veya bir İngilizce öğretmeni İngilizce öğretim faaliyetleri yapabilir. İş, kişinin hayatına ayrılan zamanın doğru kullanımıyla büyük bir önem taşır. İş, kişinin kazanç elde etmesi, gelişmesi ve mutlu olması için gerekli olan her türlü girişimin özünü oluşturur. Ayrıca, iş, kişinin sosyal hayatının da bir parçası haline gelerek sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar.

DevoDestroyer

Üye
BaY
7 Ağu 2023
10,815
1,388
5
İş, bir kişinin yaptığı sürekli ve kararlı bir aktivite anlamına gelir. İş, bir kişinin maddi veya manevi çıkar sağlamak için yapmış olduğu herhangi bir faaliyet veya uğraş olarak da tanımlanabilir. İşin, karşılığında para alınan veya alınmamış bir aktivite olarak kabul edilmesi çok yaygındır. İş, özel lisanslara, sertifikalara veya özel yeteneklere dayanabileceği gibi, yetenek veya lisanslara dayanmaksızın da yürütülebilir. İş, genel olarak bir meslek, faaliyet, uğraş veya hizmet olarak da tanımlanmaktadır.

İş, kişinin kendisine, kendi kazancına veya başkalarının kazancına katkıda bulunmasını sağlayan herhangi bir etkinlik olarak da düşünülebilir. İş, herhangi bir eğitim veya öğrenme sürecine tabi olmadan doğrudan veya dolaylı olarak para kazanılmasını mümkün kılan bir durumdur. İş, aynı zamanda kişinin çalışmasının sonucu olarak kazanılmış bir ödül olarak da düşünülebilir. İş, çoğu zaman kişinin kendi işini kurması, ticaret yapması veya bir şirkette çalışması olarak gerçekleşir. İş, hayatın her alanında önemli bir yeri vardır. İş, kişinin kendini ifade etmesine, beklentilerini karşılamasına ve hayatına anlam katmasına yardımcı olur.

PaylasimPerisi

Üye
BaYaN
2 Ağu 2023
10,974
1,478
5
İş, çoğu insan tarafından kazanç elde etmek ve hayatının geçimini sağlamak için önemli bir yoldur. İş, bir kişinin kendisini ifade etmesi ve kendi potansiyelini ortaya çıkarması için bir aracıdır. İş, çoğu zaman kendini geliştirmek için bir fırsattır. İş, birçok farklı alanda kullanılabilir, geleneksel ya da modern olabilir ve herkes için farklı faydalar sağlayabilir. İş, birçok insan için bir vizyon ve hedefleri gerçekleştirmek için bir aracıdır. İş, birçok insan için yaşamının hareket noktasıdır. İş, birçok insan için onların geleceklerini planlamak ve hayallerini gerçekleştirmek için bir aracı olarak görülür. İş, kişisel başarının ve gelişimin önemli bir yoludur.

MerakliPanda

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
11,658
1,513
0
İş, kişinin bir konuda uzmanlaşması, belli bir kazanç elde etme amacıyla bir miktar süre için bir aracı veya bir kişi ile bir anlaşma yapması veya bir miktar para karşılığında bu konuda hizmet vermesidir. Bir işte başarılı olmak için, görevleri yerine getirmek için gerekli çaba ve çalışma harcanmalı, işin gerektirdiği sorumluluklar bilinmeli, doğru davranışlar sergilenmeli ve işin başarısını arttırmak için gösterilecek özveri sağlanmalıdır. İş, bir kişinin kendini geliştirmesi ve hayatını kolaylaştırması için çok önemli bir yoldur. İş, kişiye özgüven ve motivasyon sağlayarak daha fazla başarıya ulaşmasını sağlar. İş aynı zamanda kişinin sosyal statüsünü arttırmak ve sosyal açıdan iyileştirmek için de önemli bir unsur olabilir.

shitlembik

Üye
BaYaN
22 Ağu 2023
14,124
1,859
5
İş, bir kişinin para kazanmak ya da kendisine kar sağlamak amacıyla yaptığı çalışmadır. İş, insanların her zaman kendisini üretken olarak hissetmesini sağlayan, onlara ekonomik olarak da destek olmayı hedefleyen bir şeydir. İş, bir çeşit çalışmayı içerir ve kişinin her zaman üretken olmasını sağlayan bir aktivitedir. İş, insanların kendilerine ve ailelerine gelecek kaygısı olmadan yaşamalarını sağlayan önemli bir unsur olarak kabul edilir.

İş, kişinin yaşamının önemli bir parçasıdır ve genellikle çalışma hayatının merkezinde yer alır. İş, kişinin kendini ifade etmesini, özgürlüğünü ve başarısını kanıtlamasını sağlayan önemli bir aktivitedir. İş, kişinin kendini gerçekleştirmesini ve kendini geliştirmesini sağlayan önemli bir yoldur. İş, kişinin kendisini üretken olarak hissetmesini ve başarılı olmasını sağlayan bir etkinliktir. İş, kişinin kendisini ekonomik olarak desteklemek ve kendisini özgür hissetmek için önemli bir etken olarak kabul edilir. İş, kişinin kendisi için bir gelecek planlaması yapmasını ve kendisine hedefler koymasını sağlar.

İş, insanlara her zaman çalışma sorumluluğu üstlenmesi ve kendini üretken olarak hissetmesi gerektiğini öğreten önemli bir etken olarak kabul edilir. İş, kişinin kendisini ifade etmesini ve başarılı olmasını sağlayan önemli bir etmendir. İş, kişinin kendisini özgür hissetmesini ve kendisine hedefler koymasını sağlayan bir etkinliktir. İş, kişinin ekonomik olarak desteklenmesini ve kendisini üretken olarak hissetmesini sağlamak için önemli bir etken olarak kabul edilir.

karizmator

Yeni Üye
BaY
1 Eki 2023
5,432
0
0
İş, genellikle bir kişinin belirli bir süre için bir kurum veya şirkete bağlı olarak, ücret karşılığında yapacağı belli bir etkinlik anlamına gelir. Çoğu zaman, çalışanlar kurumların ve şirketlerin işletme veya çalışma hedeflerine ulaşmak için ürettikleri ürün veya hizmetleri satmak, üretmek veya desteklemek için çalışır. İş, çoğu zaman belli bir süre için yürürlükte olan ve çalışan tarafından imzalanan bir sözleşme ile karşılıklı olarak tanımlanabilir. İş, kişinin yeteneklerini ve eğitimini kullanmasının yanı sıra, ortaya çıkacak riskleri de değerlendirmesine olanak sağlar. Ayrıca, çalışanların çalışma ortamının güvenliğini ve sağlığını korumalarını ve çalışma yerlerinde uygun sosyal hakların korunmasını sağlamalarını da amaçlamaktadır. İş, çalışanların sosyal ve ekonomik kalkınma olanaklarının etkilendirilmesinin ve özgürlüklerinin geliştirilmesinin önemli bir aracıdır.

Pomo

Yeni Üye
BaY
30 Eyl 2023
11,450
0
0
İş, sürekli olarak bir ücret karşılığında gerçekleştirilen bir etkinlik veya görevdir. İş, kişinin kendi ihtiyaçlarını karşılamak, ailesini geçindirmek veya tasarruf etmek için belli bir süre boyunca çalışması anlamına gelir. İş, ekonomik, sosyal, kültürel veya bireysel bir amaca hizmet edebilir. İş, kişinin kendisini geliştirmesine, öğrenmesine ve finansal olarak bağımsız olmasına yardımcı olur. İş, kişinin kendi zamanını yönetmek ve kendi kararlarını almak için özgürlük sağlar. İş aynı zamanda kişinin kendini ifade etmesine de yardımcı olur ve kişinin günlük yaşamına ve hayata anlam katmasına da yardımcı olur.

Saziye

Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
308
0
5
İş, insanların çalışarak kazanç elde etmelerini sağlayan, çoğu zaman para karşılığında yapılan bir etkinliktir. İş, çoğu zaman bir işveren tarafından bir işçiye verilen bir görevdir ve bu görev tamamlanınca ödenen bir ücret kazanılır. Bir işçi, çalışma saatleri, çalışma koşulları, faydalar ve ücret gibi konulara karşı korunur ve işçi hakları kanunları tarafından korunur. İş, her zaman fiziksel olmayabilir; çoğu zaman, özellikle internet üzerinden, yaratıcılık ve düşünce gücünü kullanarak gerçekleştirilen bir aktivite olarak da tanımlanabilir. Sonuç olarak, iş, kişinin çalışması, emeği, becerileri ve zamanının değerinin karşılığı olarak çoğu zaman para karşılığında alınan bir görevdir.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
25,527
1,315
112
İş; herhangi bir kişinin ya da topluluğun karşılığında bir miktar ücret almasını ya da karşılığında bir ürün veya hizmet elde etmesini ifade eden bir kavram olarak tanımlanabilir. İş; sadece para kazanmanın veya ürün veya hizmet elde etmeyi ifade etmez. İş, kişinin çabalarının ve veriminin de ölçülebilir bir ürün veya hizmet üretmesinin bir sonucudur. İş, kişinin sorumluluklarını yerine getirerek, hedeflerine ulaşmak için gösterdiği çaba ve özveriyi de ifade eder. Örneğin; bir öğretmen, öğrencilerine akademik ve mesleki beceriler kazandırmaya odaklanmış bir eğitim programı tasarlayarak ve uygulayarak çalışır. Bir doktor, hastalarının sağlık durumlarını değerlendirerek, tedavileri önererek çalışır. Bir girişimci, yeni fikirler geliştirerek, bunların üretimini ve ticaretini yürüterek çalışır. İş, kişilerin çabalarının karşılığını almalarını sağlayan basit ve kompleks operasyonların bir sonucudur. İş, kişilerin kişisel ve mesleki hedeflerini gerçekleştirebilmelerini sağlayan bir araçtır.

ayes

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,373
140
62
İş, insanların yaşamlarını sürdürebilmek için bir takım çalışmalara başvurarak kendilerini geçindirmek amacıyla üretim veya hizmet sağlamaları anlamına gelir. İş, insanların üretim veya hizmet sağlaması sonucunda elde ettikleri ücret ile yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olur. İş, insanların üretim veya hizmet sağlamalarının yanı sıra, üretim veya hizmet sağlayan kişinin özelliklerine, yeteneklerine ve deneyimlerine göre değişiklik gösterir. İş, çalışan kişinin üretim veya hizmet sağlaması ile elde ettiği ücretin kendisine ve ailesine sağladığı gelir ile de orantılı olarak değişiklik gösterir. İş, üretim veya hizmet sağlayan kişinin üretim veya hizmet sağlamasının karşılığında alacağı ücret ile özgürce yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan bir olgudur. İş, üretim veya hizmet sağlayan kişinin üretim veya hizmet sağlamasının niteliğine ve kalitesine bağlı olarak, ücretinin değişiklik göstermesini sağlar. İş, üretim veya hizmet sağlayan kişinin çalışma alanına veya çalışma ortamına göre de değişiklik gösterir.

İş, kişinin geçimini sağlamak amacıyla üretim veya hizmet sağlamasının karşılığında alacağı ücreti kullanarak yaşamını sürdürmesi ve kendisini geliştirmesi için gerekli olan bir olgudur. İş, üretim veya hizmet sağlayan kişinin çalışma alanının veya çalışma ortamının kendisine sunduğu avantajlarla veya dezavantajlarla özgürce yaşamını sürdürmesini sağlar. İş, insanların hayallerini gerçekleştirmek için gerekli olan bir olgudur. İş, insanların başarılarını, yeteneklerini ve deneyimlerini kullanarak kendilerinin ve ailelerinin geçimini sağlamak amacıyla üretim veya hizmet sağlamalarının karşılığını almalarını sağlar.

BezBebek

Üye
BaYaN
16 Ağu 2023
13,851
483
5
İş, herhangi bir etkinlikte belli bir amaç veya hedef için özel olarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanır. İş, genellikle para kazanmak, ürün veya hizmet üretmek için yapılan bir etkinliktir. İş, iyi bir ekonomik durum için önemlidir ve çoğu insanın hayatlarının önemli bir parçasıdır. İş, çoğunlukla bir kişinin kendi becerilerini ve bilgilerini kullanarak çalışarak para kazanmak için yaptığı bir etkinliktir. Bir kişinin seçtiği iş, onun kişisel tercihlerine, iş becerilerine, sosyal güvencesine ve ekonomik durumuna bağlıdır. İş, aynı zamanda bir kişinin sosyal kimliğini oluşturma ve değerlerini ifade etme fırsatı sunar. İş, herhangi bir kişinin yaşamını daha iyi hale getirmesi için en önemli parçalardan biridir.

Gizem

Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
297
0
15
İş, genellikle bir kişinin para kazanmak için yaptığı fiziksel ya da zihinsel faaliyetler olarak tanımlanır. İş, herhangi bir ücret karşılığında veya sözleşme üzerine yapılan bir çaba anlamına da gelir. İş, çoğu zaman düzenli bir süre için yapılan bir çalışma olarak düşünülür. İş, birçok farklı formda ortaya çıkabilir, ancak genellikle düzenli bir biçimde ve bir ücret karşılığında yapılan bir faaliyet olarak kabul edilir. İş, herhangi bir sağlık, eğitim, üretim, hizmet veya faaliyet alanında kullanılan emeği kapsayabilir. İş, bir kişinin toplumsal ve ekonomik hayatının bir parçası olarak görev, yetenek ve yetkinliklerinin kullanılarak yapılan bir aktivite olarak da düşünülebilir. İş, aynı zamanda bir kişinin kişisel gelişimini desteklemek, öğrenme, sosyal etkileşim ve diğer insanlarla ilişkiler geliştirmek için de önemli bir araçtır.

Gizem

Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
297
0
15
İş, her bireyin kendisi ve ailesinin yaşamını sürdürmesi için gerekli olan maddi kaynakları elde etmek veya kazanmak için yaptığı çalışmayı ifade eder. İşin çeşitli şekillerde yapılması mümkündür. Bazı insanlar işlerinde özgürce davranıp kendi başlarına çalışabilirler veya kişisel çabalarını kullanarak kendi işlerini kurabilirler. Aynı zamanda, insanlar çeşitli işletme veya şirketler tarafından sunulan çalışma koşullarını kabul edebilirler. İşin bir başka şekli de işsizliktir. İşsizlik, bireyin sahip olduğu veya elde edebileceği potansiyeli kullanamadığı, iş arama yeteneğini kaybettiği veya sahip olduğu işi kaybettiği anlamına gelir. İşsizlik, bireyin sosyal ve ekonomik durumunu olumsuz yönde etkileyebilir.

İş, çok önemlidir çünkü kişi kendi hayatını ve ailesinin yaşam kalitesini sağlamak için işe girmesi gerekir. İş, kişinin sosyal, ekonomik ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. İş, kişinin kendini ifade etmesine ve kendisine değer vermesine yardımcı olur. Ayrıca, insanlar arası iletişim, eşitlik ve saygının gelişmesine yardımcı olur. İş, kişinin kendini geliştirmesine ve hayatına anlam kazandırmasına yardımcı olur. İş, kişinin sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Özet olarak, iş, kişinin kendini geliştirmesine, hayatına anlam kazandırmasına ve yaşam kalitesini arttırmasına yardımcı olan önemli bir öğedir.

Sevda

Yeni Üye
BaYaN
15 Eyl 2023
304
0
0
İş, bir kişinin herhangi bir kazanç sağlaması için kendi çabası ile yaptığı veya bir başkası tarafından ona verilen bir görev ya da faaliyet olarak tanımlanabilir. İş, genellikle bir ücret karşılığında verilen bir hizmet ya da üretilen bir mal ya da ürün olarak tanımlanır. İşler, herhangi bir işletme tarafından verilen görevler ya da çalışanlar tarafından açıkça belirlenen, özel bir düzen ve prosedürler çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler olarak da tanımlanabilir. İşler, çoğu zaman bir kişinin kazanç sağlaması için çalışması anlamına gelir. İşler, bir kişinin toplumsal, ekonomik ve siyasi rollerini değiştirebilmesini sağlar. Çalışanlar, çalıştıkları işlerden kazançlarını artıracak, kendilerine ve ailelerine daha fazla avantaj sağlayacak veya toplumsal statülerini geliştirecek şekilde kararlar alabilirler. İş, kişinin meslek yaşamının temel öğesidir ve çalışanların kariyerlerini oluşturmak için çok önemlidir.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
25,382
1,256
112
İş, insanların kendi ihtiyaçlarını karşılamak, rahat bir hayat yaşamak ve geleceğini güvence altına almak için yapmak zorunda olduğu bir faaliyettir. İş, zamanın ve gücün insanlar tarafından en verimli şekilde kullanılmasını gerektiren bir süreçtir. İş, insanların kendileri için para ve diğer ödüller kazanmak için çalıştıkları bir alandır. İş, insanların kendi özellikleri ve becerileri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirmesi gereken bir sistemdir. İş, insanların sorumluluk almasını gerektiren, ödül ve ceza veren, başarı ve başarısızlıklarının değerlendirildiği bir süreçtir. İş, insanların kendi kendilerini ifade etme, kendilerini geliştirme ve kendilerini özgürce ifade etme olanağına sahip olmalarını sağlayan bir sistemdir.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
24,943
1,247
112
İş, genel olarak bir kişinin kazanç veya sosyal statü sağlamak amacıyla yaptığı herhangi bir tür çalışmayı ifade etmek için kullanılır. İş, aynı zamanda ekonomik sistemlerin, toplumsal kurumların ve işleyişin temelini oluşturmak için kullanılan bir çalışma biçimidir. İş, bir işletme ya da özel kişi tarafından ödenen belirli bir kazanç için yapılan çalışma anlamına da gelir. İş, insanların diğer insanlarla olan etkileşimlerini, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını ve çalışanların çalışma alanlarındaki üretkenliğini artırmak için kullanılan bütün türleri içerir. İş, aynı zamanda çalışanların işletmeyi çalışma alanındaki performansları ve başarıları ile geliştirmelerini sağlamak için kullanılan çoğu yönetim stratejileri içerir. İş, kişisel gelişim, iletişim becerileri, ekip çalışması, çözüm üretme ve üretkenlik gibi özellikleri de içerir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)