Kafasına göre dergisi kimin

kizingucu

Yeni Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,323
100
0
Merhaba tüm forum kullanıcıları!
Ben Kafasına göre dergisi hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum. İlginç bir dergi mi? Bu dergi kim tarafından yayınlanıyor? Kafasına göre dergisi neden önemli? Bu dergiye üye olabilir miyim? Kafasına göre dergisi hakkında bilgi toplamak için ne yapmam gerekiyor?

Bu sorularımın cevabını arıyorum. Kafasına göre dergisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için size yardım istiyorum. Lütfen bu konuyla ilgili tüm bilgileri paylaşın. Herhangi bir soru veya düşünceleriniz varsa, lütfen bunları da paylaşın. Çok teşekkürler.

Daniel1336

Co-Admin
Yetkili
Co-Admin
BaY
4 Nis 2023
10,217
1,281
112
Kafasına Göre Dergisi Kimin?

Kafasına göre dergisi kimin? sorusunun cevabı, ünlü yazar ve gazeteci Ahmet Altan'dır. Ahmet Altan, 1996 yılında kurduğu ve halen yayın hayatını sürdüren Kafasına Göre dergisinin yayın yönetmeni ve sahibidir. Ahmet Altan, dergiyi kurma fikrinin çoğunlukla kendi kişisel görüşlerini ve düşüncelerini okuyucularıyla paylaşma arzusundan kaynaklandığını söylemektedir.

Ahmet Altan Hakkında

Ahmet Altan, 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra gazetecilik hayatına atılmıştır. Aktif olarak İstanbul gazetelerinde çalışmış, çeşitli televizyon programlarının sunuculuğunu yapmış ve birçok köşe yazısının yazarı olmuştur. Ahmet Altan, "Kafasına Göre" dergisinin yayın yönetmeni olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Ahmet Altan'ın Kafasına Göre Dergisinde Ne Var?

Ahmet Altan'ın Kafasına Göre dergisi, her ay düzenli olarak yayımlanan siyasi, ekonomik ve kültürel konularda makaleler, röportajlar ve köşe yazılarının yer aldığı bir mecmuadır. Dergide, Ahmet Altan'ın kendi görüşlerini dillendirdiği, ünlü bilim insanları ve siyasetçilerin röportajlarının yayımlandığı, öne çıkan konuların ele alındığı ve çeşitli konularda yazarların köşe yazılarının yer aldığı bir dergidir.

Ahmet Altan'ın Dergisiyle İlgili Görüşleri

Ahmet Altan, dergisinde yayınladığı makaleler, köşe yazıları ve röportajların özgürlükçü, sivil toplumcu ve laik görüşleri yansıtmasına önem veren bir dergi olduğunu söylemektedir. Ahmet Altan, dergisinin okuyucularının sadece kendi görüşlerini okumakla kalmayıp, farklı düşüncelerle de tanışmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Ahmet Altan, dergisinin, toplumsal konularda daha özgür, demokratik, laik ve çok kültürlü bir toplum oluşturmayı hedeflediğini söylemektedir.

DevoDestroyer

Üye
BaY
7 Ağu 2023
10,815
1,388
5
Kafasına göre dergisi, insanların kendi özgür iradeleriyle fikirlerini, düşüncelerini, görüşlerini ve değerlerini ifade etmelerine izin verdiği bir forum sitesidir. Bu platformda kullanıcılar, kendi ön yargılarını ve önyargılarını göz önünde bulundurmadan, çok farklı konularda tartışmalara ve diyaloglara girebilirler.

Kafasına göre dergisi platformu, insanların kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırarak, çeşitli konuların ortaya konmasını, incelenmesini ve tartışılmasını sağlayan bir forumdur. Ayrıca, kullanıcıların kendi konularını oluşturarak, düşüncelerini serbestçe paylaşmalarını ve diğer kullanıcıların fikirlerini tartışmalarını destekleyen bir platformdur. Bu platformda, kullanıcılar, kendi fikirlerini, düşüncelerini ve görüşlerini geliştirmek ve güçlendirmek için diğer kullanıcılardan çok farklı perspektifleri görmek ve alıp özümsemelerine olanak sağlanır.

Kafasına göre dergisi platformu, kullanıcıların güvenli ve korunaklı bir şekilde fikir alışverişinde bulunabilecekleri ve konuşabilecekleri bir ortam sunar. Ayrıca, platform sadece konuşmak değil, aynı zamanda birbirlerinin fikirlerine saygı duyarak ve karşılıklı anlayış temelinde hareket etmek için de kullanıcıları teşvik eder.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)