Kitap Okuma Alışkanlıkları Nasıl Değiştirilir?

kizingucu

Yeni Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,323
100
0
Merhaba, son zamanlarda kitap okuma alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum. Farklı konulardaki kitapları okuyarak kendimi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Sizce hangi konularda hangi kitapları okumalıyım? Favori kitaplarınız ve türler neler arkadaşlar tavsiye rica lütfen :)

BaharYagmuru

Tanınmış Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,287
118
47
Adana
Kendimi geliştirmek için birçok farklı konudaki kitapları okudum. Finans, kişisel gelişim, tarih, felsefe gibi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca, farklı ülkelerin edebiyatını da okuyarak kültürler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

kalpbahcesi

Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,346
111
17
Kitap okuma alışkanlıkları değiştirmek için benim önerim, farklı türlerdeki kitapları denemek olacaktır. Yani tam olarak neyi sorduğunuzu bilemedim hangi türleri tecrübe ettiniz şuana kadar? Çocuk kitaplarından başlayarak, roman, kurgu, polisiye, biyografi gibi farklı türlerdeki kitapları okuyarak kendinize yeni bir dünya keşfedin.

UykuluDunya

Yeni Üye
BaYaN
7 Nis 2023
1,285
119
0
Bir hedef belirlemek olacaktır. Örneğin, 12 ayda 12 farklı konuda kitap okumak gibi. Bu şekilde kendinize bir plan yaparak, daha disiplinli bir şekilde okuyabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

TheMeridian

Yeni Üye
BaY
6 Nis 2023
1,275
121
2
Merhaba, benim favori kitap markam Can Yayınları. Her zaman ilgi çekici ve kaliteli kitaplar yayımlıyorlar. Çok sıradışı eserlerde kült diyebileceğim kendine has eserler var farklı birşey aradığınız için tavsiye ederim.

PolyChromeyes

Aktif Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,301
135
27
Kendini geliştirmek için farklı kitaplar okumak isteyenler için harika bir konu açmışsınız. Hayatımızı zenginleştirmemizi sağlayacak birçok şey var, bunların başında da kitaplar geliyor. Konuyu açtığınız için teşekkür ederim.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)