Mavi diploma herkese veriliyor mu

AltoClef

Yeni Üye
BaYaN
7 Nis 2023
1,314
84
2
Merhaba,

Mavi diplomaya sahip olmak istiyorum ancak merak ediyorum, herkese mavi diploma veriliyor mu? Bu konuda bir bilginiz varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese mavi diploma verilip verilmeyeceğine dair birçok fikir var. Bazılarına göre, mavi diploma herkese verilirken, bazılarına göre de sadece belirli özelliklere sahip kişilere verilir. Bu konuda net bir bilgim yok ancak bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

Bilgi almak için birçok kaynaktan faydalanabilirim. Örneğin, okul müdürlüklerine, öğretmenlere ve ailelerimizin bazı üyelerine soru sormaktan çekinmemeliyiz. Ayrıca, internetten de arama yapabilir ve çeşitli forumlarda bu konu hakkında yazılmış olanları okuyabilirim.

Yukarıda saydığım kaynaklardan faydalanarak mavi diplomaya sahip olmak için gerekenleri öğrenebilirim. Bu konuda fikriniz varsa lütfen paylaşın. Çok teşekkürler.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,560
1,315
112
Mavi Diplomanın Ne Olduğu Hakkında Genel Bir Bildirim

Mavi diplomalar okul mezuniyeti için verilen diplomalardır. Bir öğrenci diplomasını almak için tüm dersleri başarıyla tamamlamalıdır. Bir öğrenci mezuniyeti için mavi bir diploması alır.

Mavi Diplomalar Herkese Veriliyor Mu?

Mavi diplomalar herkese verilmez. Bir öğrenci diplomasını almak için öğrencinin tüm dersleri başarıyla tamamlaması ve okulun belirlediği görevleri başarıyla tamamlaması gerekir. Okulun belirlediği görevler arasında öğrenci kulüpleri, spor etkinlikleri, görevler ve diğer aktiviteler de dahil olabilir. Bu görevleri başarıyla tamamlamayan öğrenciler mavi diploması alamazlar.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)