Nasıl İyi Bir Freelancer Olunur?

AtarliGenc

Yeni Üye
BaY
8 Nis 2023
1,328
127
2
Nasıl iyi bir freelancer olunacağı hakkında fikir almak istiyorum dostlar. Kendi işimi yapmaya karar verdim ve bu konuda daha önce deneyimli olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Sizce hangi becerilere sahip olmak gerekiyor ve neler yapılmalı?

AsiKral

Üye
BaY
8 Nis 2023
1,282
118
7
En önemli tavsiyem kendinizi sürekli geliştirmenizdir. Freelance çalışırken müşterilerinizden gelen geri bildirimleri dikkate alarak hatalarınızı düzeltmeniz, yeni beceriler edinmeniz ve kendinizi yenilemeniz çok önemlidir.

SeSSiZBeKCi

Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,306
111
17
Freelance çalışmanın en önemli avantajlarından biri esnek çalışma saatleridir. Ancak, iş zamanlaması konusunda disiplinli olmak da önemlidir. Çalışma saatlerini planlarken, müşterilerinizle olan anlaşmalarınıza uygun çalışmalısınız.

DiscoKrali

Aktif Üye
BaY
8 Nis 2023
1,296
106
27
Bence iyi bir freelancer olmak için iyi bir iletişimci olmak gerekiyor. Müşterilerinizle sürekli olarak iletişim halinde olmalı, proje ayrıntılarını netleştirmeli ve herhangi bir sorun çıktığında hızlı bir şekilde çözüm üretmelisiniz.

• Like
Reactions: kizingucu

kizingucu

Yeni Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,323
100
0
Merhaba, benim favori freelance platformum Upwork. Bu platform sayesinde iş bulmak ve müşterilerle iletişim kurmak çok kolay oluyor. Ayrıca, Upwork'te birçok farklı kategoride projeler yer alıyor, bu da farklı becerilere sahip freelancer'ların iş bulmasını kolaylaştırıyor.

BaharYagmuru

Tanınmış Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,287
118
47
Adana
Güzel konu olmuş valla teşekkürler. Yaratıcı işler yapmak isteyenler için freelance çalışma harika bir seçenek olabilir.

kalpbahcesi

Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,346
111
17
Bence iyi bir freelancer olmak için öncelikle müşterilerinizi iyi tanımalısınız. Onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak, projeye doğru yaklaşımı belirlemek için önemlidir. Ayrıca, rakiplerinizle rekabet edebilecek bir fiyatlandırma stratejisi geliştirmeli ve kendinizi pazarlamalısınız.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)