Merhaba arkadaşlar, Şubatta askere gidecekler ne zaman belli olacak 2023? sorusu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Şu an üniversiteyi bitirdim ve yakında askere gidecek olmaktan çok heyecanlıyım. Askerliğim süresince nerede olacağım, ne kadar süreceği ve ne gibi işler yapacağım hakkında önceden bilgi sahibi olmak istiyorum. Sonuç olarak, 2023 yılı için askerliğe gideceklerin ne zaman belli olacağını öğrenmek istiyorum.
Lütfen, beni bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum. Şu an elimdeki bilgilerden hareketle, bu süreç hakkında nelerin olup bittiğini ve hangi zamanlarda ne gibi adımların atılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Gerekli bilgileri ve önerileri paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
Lütfen, beni bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum. Şu an elimdeki bilgilerden hareketle, bu süreç hakkında nelerin olup bittiğini ve hangi zamanlarda ne gibi adımların atılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Gerekli bilgileri ve önerileri paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.