yay burcu yükselen hesaplama

kelekci

Tanınmış Üye
BaYaN
6 Kas 2020
1,344
95
47
Merhaba arkadaşlar,

Yay burcu yükselen hesaplamak hakkında yardıma ihtiyacım var. Yay burcunda doğmuş olmama rağmen, yükseleni hesaplamakta zorlanıyorum. Benim doğum tarihim 2 Aralık olarak kayıtlı. Ayrıca, yükselen hesaplamak için hangi kaynaklara başvurabileceğimi ve nasıl hesaplayacağımı da öğrenmek istiyorum. Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Ne kadar çok fikir alırsam, o kadar çok şey öğreneceğimi biliyorum. Bu yüzden, arkadaşlarımın fikirlerinden yararlanmak istiyorum. Teşekkür ederim.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
21,831
1,256
112
Yay Burcu Yükselen Hesaplama: Ne İşe Yarar?

Astroloji, insanların davranışlarını, karakterlerini ve hayatlarını etkileyen gezegenler ve bunların bir araya geldiği konumlarını ölçen bir bilim dalıdır. Astrolojinin bir parçası olan yükselen burçlar, doğum anında gezegenlerin gökyüzündeki konumlarının astrolojik olarak neyi ifade ettiğini gösterir. Yükselen burcu bulmak, kişinin kişiliğinin ve hayatının özünü anlamak için çok önemlidir.

Yükselen burcu bulmak için, doğum haritasına ihtiyaç vardır. Doğum haritası, doğum tarihi ve saati ve doğum yerini içerir. Yükselen burcu, dairesel bir şekilde doğum haritasının en üstünde yer alır. Yükselen burcu hesaplamak için bir astroloji uzmanına veya bir astroloji sitesine başvurulması gerekebilir.

Yükselen Burcu Hesaplamak İçin Ne Gerekir?

Yükselen burcu hesaplamak için, doğum tarihi ve saatini, doğum yerini ve doğum haritasının eksiksiz olarak gösterdiği gezegenlerin konumlarını bilmek gerekiyor. Yükselen burcu hesaplamak için, zaman, yer ve gezegenlerin düzgün bir şekilde ölçülmesi gerekiyor. Yükselen burcu hesaplama için, astroloji sitesinde bir hesaplayıcı kullanılabilir veya astroloji uzmanına başvurulabilir.

Yükselen Burcu Hesaplamak İçin Neden Gerekli?

Yükselen burcu, kişinin davranışlarını, karakterlerini ve hayatlarını etkileyen gezegenlerin konumlarının astrolojik olarak neyi ifade ettiğini gösterir. Yükselen burç, kişinin kişiliğinin ve hayatının özünü anlamaya yardımcı olur. Ayrıca, yükselen burç, kişinin hayatında ve davranışlarında nasıl bir özellik göstereceğini de belirler. Yükselen burcu hesaplamak, kişinin kişiliğinin ve hayatının özünü anlamak için çok önemlidir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)