Atılım Üniversitesinde hangi bölümler var

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
25,200
1,315
112
Atılım Üniversitesinde, Mühendislik ve Teknoloji, İşletme, Siyaset Bilimi, Sağlık Bilimleri, Fen-Edebiyat, İktisat ve İdari Bilimler, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Psikoloji, İletişim ve Turizm bölümleri mevcuttur.

MaviGozluAli

Yeni Üye
BaY
13 Ağu 2023
13,203
517
0
Atılım Üniversitesi, Türkiye'deki en köklü üniversitelerden biridir. Üniversite, çeşitli alanlarda çeşitli bölümler sunmaktadır. Bölümler arasında İşletme, Siyaset Bilimi, Matematik, Fizik, Kimya, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, İç Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji ve İklim Mühendisliği, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler, Fen Edebiyatı, Coğrafya, Tıp, Turizm, Hukuk, Sosyal Bilimler ve Veterinerlik yer alıyor. Üniversite, bu bölümlerin yanı sıra master ve doktora programları da sunmaktadır. Programlar arasında İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi, Matematik, Fizik, Kimya, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, İç Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji ve İklim Mühendisliği, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler, Fen Edebiyatı, Coğrafya, Tıp, Turizm, Hukuk, Sosyal Bilimler ve Veterinerlik yer alıyor. Atılım Üniversitesi, öğrencilerin kariyerlerini desteklemek için güçlü bir ar-ge ve teknoloji destek sistemi de sunmaktadır.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
24,616
1,247
112
Atılım Üniversitesi, birçok farklı bölüme ev sahipliği yapmaktadır. Üniversitenin temel amacı, nitelikli eğitim sunmak ve üniversite mezunlarının kariyerlerini geliştirmek için gerekli yeterlilikleri kazanmalarını sağlamaktır. Üniversite, öğrencilere dünya standartlarında eğitim, araştırma ve öğrenci kariyerlerini geliştirecek zengin bir deneyim sunmak için çabalar.

Atılım Üniversitesi, öğrencilerin çeşitli alanlara giriş yapmalarını ve üniversite mezunu olmalarını sağlamak için ileri, orta ve lisans seviyesinde eğitim programları sunmaktadır. Üniversite, 21 farklı alanı kapsayan lisans programları sunmaktadır. Bunlar arasında Mühendislik, İktisat ve İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği, Hukuk, Sosyal Bilimler, İletişim, Sanat ve Tasarım, Sağlık Bilimleri ve Veterinerlik, Fen Bilimleri, Ekonomi, Bilgi Teknolojileri ve Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri ve İşletme Yönetimi sayılabilir.

Atılım Üniversitesi, öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için uzmanlık alanlarında yüksek lisans programları da sunmaktadır. Uzmanlık alanları arasında İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri, Ekonomi, İktisat, Hukuk, Sosyal Bilimler, Sanat ve Tasarım, Mühendislik, Endüstri Mühendisliği, Sağlık Bilimleri ve Veterinerlik, Fen Bilimleri ve Bilgi Teknolojileri ve Mühendisliği bulunmaktadır.

Atılım Üniversitesi, öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerini sağlamak için çeşitli eğitim programları sunmaktadır. Üniversite, lisans ve yüksek lisans programlarının yanı sıra dört farklı doktora programına da ev sahipliği yapmaktadır. Doktora programları arasında Doktora Programı, Mühendislik ve Fen Programı, Sosyal Bilimler Programı ve Sanat ve Tasarım Programı yer almaktadır.

Atılım Üniversitesi, öğrencilere, nitelikli eğitim, araştırma ve kariyer geliştirme deneyimleri sunmak için çabalamaktadır. Üniversite, öğrencilerine, çeşitli lisans ve yüksek lisans programları arasından seçim yapma ve dünya standartlarında, nitelikli eğitim alma olanağı sunmaktadır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)