Bir erkek boşaldıktan sonra ne hisseder

Caesar

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,423
132
62
Merhaba,
Bir erkek boşaldıktan sonra ne hisseder? sorusunu sormak istiyorum. Boşalma, tatmin olma veya rahatlama hisseder mi? Boşalma sırasında ne gibi duygular yaşanır? Boşalmadan hemen sonraki duygular neler olabilir? Boşalma sırasında ve sonrasında yaşanan fiziksel ya da psikolojik değişimler nelerdir?

Bu soruların cevaplarını merak ediyorum çünkü bu konu hakkında bilgim yeterli değil. Bana yardımcı olur musunuz? Duygularınızı paylaşıp, bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşarak beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,359
1,315
112
Bir Erkek Boşaldıktan Sonra Ne Hisseder?

Bir erkek boşaldıktan sonra ne hisseder sorusunun cevabı kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Bu hisler kısaca; fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak incelenebilir.

Fiziksel hisler

Fiziksel hisler temelde boşalma ile ilgilidir ve bir erkek boşaldıktan sonra tüm vücutta rahatlama hissedilir. Boşalma sırasında zevk duygusu hissedilir, bu da genellikle rahatlama ve uyku hissi olarak nitelendirilir. Boşalma sırasında sıcaklık ve kemik ağrısı hissedilebilir.

Duygusal hisler

Boşalma sırasında hissedilen duygusal hisler de çok çeşitlidir. Bazen boşalma sonrası aşırı huzur ve rahatlama hissedilirken bazen de pişmanlık, suçluluk ve kızgınlık hissedilebilir. Duygusal durumlar boşalma sırasındaki duyguların ne kadar ciddi olduğuna bağlı olarak değişebilir.

Zihinsel hisler

Bir erkek boşaldıktan sonra zihinsel hisler de hissedilebilir. Boşalma sırasında farklı düşünceler ve duygular yaşanabilir. Bazı erkekler boşalma sonrası yorgunluk, uykuya meyilli veya dalgın hissedebilirken bazıları da huzurlu, uyanık ve güçlü hissedebilir. Bazı erkekler boşalma sonrasındaki duygularını tam olarak ifade edemedikleri için zihinsel olarak çözülme hissedebilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü