Merhaba herkese! İlgilendiğim bir konu hakkında fikir almak için sizlerden yardım istiyorum. Hangi ülkeler kraliçeye bağlı? Bu konu hakkında bilgisi olan biri olarak, ülkelerin kraliçeye olan bağlılıklarını öğrenmek istiyorum. İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda Kraliçesi II. Elizabeth'e bağlıdır. Ayrıca, Belçika, Danimarka, Hollanda, Norveç ve İzlanda da Kraliçeye bağlıdır. Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda da Kraliçe II. Elizabeth'in de başında bulunduğu Commonwealth of Nations'a bağlıdır. Birçok Afrika ülkesi ve Karayipler de Kraliçe tarafından temsil edilmektedir. Son olarak, Japonya da Kraliçeye vatandaşlık saygısı olarak bağlıdır.
Sizlerden ricam, bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceğim herhangi bir kaynağın olup olmadığını söylemeniz. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Sizlerden ricam, bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceğim herhangi bir kaynağın olup olmadığını söylemeniz. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.