Istanbul akvaryum da neler var

Esrarengiz

Tanınmış Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,315
97
47
Merhaba herkese,

Istanbul Akvaryum'da neler olduğunu öğrenmek için buradayım. Aslında, benim ilgimi çeken birçok şey var: su altı canlıları, bitkileri, sürüngenleri ve balıkları görmek istiyorum. Daha önce böyle bir yerde hiç bulunmadım, bu yüzden bilmiyorum.

Benim için tüm bu hayvanların, bitkilerin ve diğer canlıların nerede bulunduğu ve nasıl korunduğu hakkında çok fazla bilgim yok. İstanbul Akvaryum hakkında bilgi edinmek için birilerinden yardım istemek istiyorum. İstanbul Akvaryum hakkında tüm detayların ne olduğunu, bu canlıların nasıl beslendiğini ve yaşadığını öğrenmek istiyorum.

Herkese çok teşekkür ederim.

• Love
Reactions: RüzgarDansı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Istanbul Akvaryumu Hakkında Genel Bilgi

Istanbul Akvaryumu, dünyanın en büyük akvaryumu olarak Türkiye'nin en büyük eğlence merkezlerinden biridir. Akvaryum, 2009 yılında yapımı tamamlanan ve 2010 yılında açılan 80 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. Akvaryum, Marmara Denizi'nden çeşitli hayvanların barındırıldığı, çok büyük bir akvaryum kompleksidir. Akvaryum, Türkiye'de ve dünyada çok popüler bir eğlence ve eğitim merkezidir. Akvaryum, çocukların ve yetişkinlerin meraklarını çeken bir atmosfer içinde deniz ve tatlı su balıkları ile ağaç köpekbalıkları, yengeçler, kabuklu canlılar, yüzgeçliler ve sürüngenler gibi akvaryum evcil hayvanlarının yaşamlarını gözlemleyebileceği bir yerdir.

Istanbul Akvaryumunda Neler Var?

Istanbul Akvaryumunda, meraklı ziyaretçilerin deniz ve tatlı su canlılarıyla yakından tanışmalarını sağlayan çok sayıda bölüm bulunmaktadır. Mesela, Yaban Hayatı Bölümü, deniz ve tatlı su hayvanlarının yaşamlarını incelemek için ideal bir alandır. Burada, balıklar, köpekbalıkları, yengeçler, kabuklu canlılar ve yüzgeçlileri görmek mümkündür. Akvaryumun diğer bölümleri arasında, Su Üssü Bölümü, Karides Bölümü, Deniz Fil Bölümü, Kuş Bölümü, Sürüngen Bölümü ve Köpekbalığı Bölümü yer almaktadır. Akvaryumun en çok ziyaret edilen bölümlerinden birisi de Suat Hayatı Bölümüdür. Bu bölümde, engin denizlerin derinliklerinden çeşitli hayvanların yaşamlarını görmek mümkündür.

Istanbul Akvaryumunda Neler Yapılır?

Istanbul Akvaryumunda, ziyaretçilerin deniz canlılarının yaşamlarını daha yakından gözlemlemeleri için birçok eğitim programı ve etkinlikleri mevcuttur. Akvaryum, çocuklar için sık sık çeşitli eğitici etkinlikler düzenlemektedir. Akvaryum, eğitim etkinliklerinin yanı sıra aileler için eğlenceli etkinlikler de düzenlemektedir. Akvaryum, ziyaretçilerin deniz canlılarının yaşamlarını daha iyi anlamalarına yardımcı olabilecek birçok eğlenceli ve eğitici etkinlikler sunmaktadır. Akvaryumun diğer eğlenceli etkinlikleri arasında, deniz canlıları ile dokunmaya izin verilen dokunma alanları, deniz hayvanları gösterileri ve deniz canlılarıyla yüzme etkinlikleri yer almaktadır.

Sonuç

Istanbul Akvaryumu, Türkiye'de ve dünyada çok popüler bir eğlence ve eğitim merkezidir. Akvaryum, deniz ve tatlı su canlılarının yaşamlarını gözlemlemek için ideal bir ortam sunmaktadır. Akvaryum, çocuklar ve yetişkinler için çok sayıda eğlenceli etkinlik ve eğitim programları sunmaktadır. Ziyaretçiler, deniz canlılarıyla yakından tanışmak ve onların yaşamlarını daha iyi anlamak için akvaryuma mutlaka gitmelidir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)