Atılım Üniversitesi servisi ücretli bir servis olup olmadığı konusunda net bir yanıt veremem. Ancak, kullanım amacına göre ücretlendirme yapılıyor olabilir. Atılım Üniversitesi, öğrencilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Örneğin, üniversite tarafından organize edilen sosyal etkinliklere katılmak ve üniversite çevresinde bulunan konferansları takip etmek için ücretsizdir. Ayrıca, Atılım Üniversitesi, öğrencilere çeşitli kütüphane hizmetleri sağlamakta ve konaklama hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetlerin ücreti üniversite tarafından belirlenmekte ve ücretlendirme kullanım amacına göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, üniversitenin çeşitli kuruluşlarına üyelik için ödenen üyelik ücretleri vardır. Diğer taraftan, üniversite tarafından verilen eğitim hizmetleri çoğunlukla ücretsizdir. Bu hizmetler arasında, çeşitli kurslar, eğitim programları, akademik destek hizmetleri, öğrenci kulüpleri ve çeşitli konferanslar yer almaktadır. Son olarak, Atılım Üniversitesi, öğrencilere çeşitli yardım hizmetleri de sunmaktadır. Bu hizmetler arasında, öğrencilerin kariyer planlaması, staj imkânları, akademik ve özel destek, yurtlara ve konaklama hizmetlerine ulaşma gibi hizmetler yer almaktadır.