Merhaba! İngiltere'de kalabilmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. İngiltere'de kalma ve yaşama hakkım var mı? İngiltere'de kalmaya hakkım olsa bile hangi vizesine başvurmam gerektiğini bilmiyorum. İngiltere'de kalma süresi ne kadar sürer? İngiltere'de kalmaya başvurmak için gereken belgeler nelerdir? İngiltere'de kalma ve yaşama hakkım olsa bile, ülkede ekonomik olarak nasıl ayakta durabileceğimi bilmiyorum. İngiltere'de kalmaya başvururken, ülkedeki yaşam maliyetleri nelerdir? Çalışmak için gereken izinler nelerdir? İngiltere'de kalmaya nasıl başvuracağımı veya zorluklarla karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilmiyorum. İngiltere'de kalmaya başvururken dil eksikliğimden kaynaklanan zorluklarla karşılaşabileceğimi düşünüyorum.
Bana yardımcı olabilir misiniz? İngiltere'de kalma ve yaşama hakkım olup olmadığını, hangi vizeye başvurmam gerektiğini, ülkede ekonomik olarak nasıl ayakta durabileceğimi, ülkedeki yaşam maliyetlerini, çalışmak için gereken izinleri ve dil eksikliğimden kaynaklanan zorluklarla karşılaşmayı öğrenmek istiyorum. İngiltere'de kalmaya nasıl başvuracağımı öğrenmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bana yardımcı olabilir misiniz? İngiltere'de kalma ve yaşama hakkım olup olmadığını, hangi vizeye başvurmam gerektiğini, ülkede ekonomik olarak nasıl ayakta durabileceğimi, ülkedeki yaşam maliyetlerini, çalışmak için gereken izinleri ve dil eksikliğimden kaynaklanan zorluklarla karşılaşmayı öğrenmek istiyorum. İngiltere'de kalmaya nasıl başvuracağımı öğrenmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.