Merhaba! Sovyetler Birliği son lideri kim? Bu sorunun cevabını bilen var mı? Sovyetler Birliği'nin son lideri Mikhail Gorbachev idi. Yaklaşık 8 yıl boyunca Gorbachev, 1991 yılında Sovyetler Birliği'nin dağılmasına kadar, Sovyetler Birliği'nin lideri olarak hizmet verdi. O tarihten sonra, Sovyetler Birliği'nin bir parçası olan Rusya, bağımsız bir devlet olarak kuruldu. Gorbachev, Sovyetler Birliği'nin çöküşüne öncülük etti ve yaptıklarıyla, Sovyetler Birliği'nin sonunda çok sayıda insanın yaşamlarının iyileştiği ve daha eşit bir toplumun kurulmasının önünü açtı. O, bu nedenle, Sovyetler Birliği'nin son lideri olarak kalır.
Bilgi paylaşımı için forumda olan diğer kullanıcılardan yardım istiyorum. Bu konuda benim bilgim kadar, daha fazla bilgi ve fikir sunan biri olabilecek mi? Lütfen, bu konuda görüş ve tavsiyelerinizi paylaşın.
Bilgi paylaşımı için forumda olan diğer kullanıcılardan yardım istiyorum. Bu konuda benim bilgim kadar, daha fazla bilgi ve fikir sunan biri olabilecek mi? Lütfen, bu konuda görüş ve tavsiyelerinizi paylaşın.